Basisinformatie
Bedrijfsnaam:
ShangHai Weizhen Industrial CO.,LTD
Type Business:
Fabrikant
Verkoper
Merken:
VERANTWOORDELIJKHEID
Aantal werknemers:
50~100 mensen
Jaarlijkse omzet:
US$ 5000000 - US$ 8000000
Opgericht Jaar:
2006
Export pct:
20% - 30%
Fabrieksinformatie
Grote Markt:
Noord-Amerika
Zuid-Amerika
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Beschrijving bedrijf

Werd Industrieel Co. van Shanghai Weizhen, Ltd gebouwd in 2006, zijn wij specialiseren ons in leverings epoxyhars worktop voor laboratorium vele jaren. wij hebben goede ervaring bij het verstrekken van beste epoxyhars worktop om aan de behoefte van de klant te voldoen. Wij creeerden het merk „VERANTWOORDELIJKHEID“ voor onze producten, heeft het goede markt geen kwestie in binnenlandse of internationale markt. Recente jaren, hebben wij grotere markt behalve in China gewonnen, worden onze producten ook verkocht aan de V.S., Rusland, Midden-Oosten, Afrika, en Zuidoost-Azië. Wij waarborgen de beste hoeveelheid van onze producten aan onze elke klant.

Wij zijn fabrikant, zodat kunnen wij goede prijs en stabiele kwaliteit verstrekken. Wij hebben gevorderde technologie en deskundigen om aan soorten behoefte van onze klanten te voldoen. De epoxyhars wordt meer en meer populair met de volgende voordelen:


Verzet me tegen sterke chemische producten en hitte
Duurzaamheid
Reparability
Veiligheid


Ons bedrijf krijgt certificaten van ISO9001 en SEFA. Wij hopen oprecht de „VERANTWOORDELIJKHEID“ uw laboratorium kan meer perfect maken.

 
Certificaat
Standaard : ISO Aantal : 121549-A Uitgiftedatum : 2015-09-01 Vervaldatum : 2016-09-15 Scope / Range : Sales Uitgegeven door : Q.A
Standaard : SEFA
Wij moeten hier de hele dag helpen, elke dag.
Geef ons een vraag bij
0086-21-51691848-605
Thuis
Alle producten
Ongeveer ons
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Veranderingstaal